luni, 7 ianuarie 2008

CALABRIA

Bd. Alexandru Obregia nr. 19B (statia Nisei)
Rezervari & stuff: 0723.034.405
Livrari la domiciliu: 0723.505.471 / 0788.456.799

Localul e oarecum ok. E mare. Chelnerii (cel putin ala prins de noi) rapizi. La cateva minute dupa ce am dat comanda deja aveam berea pe masa. Dupa inca vreo 2-3 minute deja aveam si servetele / tacamuri pentru pizza. Care pizza a venit in alte 10 minute.

OFERTA pizza: MARE. La 130.000, insa din ea am mancat 2 persoane si a fost indeajuns. Si buna. Tare buna.

Singura problema: cat am fost acolo s-au cantat doar manele. Din pacate muzica este in conformitate cu zona. Asta e, doar e Berceni. Partea relativ ok la ele e ca nu au fost d'alea in care sa urle aia ca arunca cu bani, cu mertzane si cu femei, au fost chestii suficient de lente, care pana la un anumit punct nu erau deranjante.

In local (din cate am apucat sa vad) sunt minim 3 televizoare mici plus inca unul MARE. Chestie care face locul sa fie tocmai bun pentru meciuri. Localul este suficient de mare, are chiar 2 niveluri. Desi era sambata seara si era cam ora 19, am gasit lejer locuri. Mesele sunt ok, sunt din lemn, cu bancute tot din lemn.

Pe post de clienti nu am vazut picior de tigan, localul fiind frecventat indeosebi de capii cartierului.

23 de comentarii:

Anonim spunea...

Toata clientela care mergea la terasele de la Nitzu Vasile (inainte sa le desfiinteze Basescu) si intindea Mercedesurile pe mijlocul strazii de la rond si pana la Big s-a mutat in Calabria. Mai vin si aia de prin cartierele de vile mai noi din sud deci lumea e destul de ok.

Anonim spunea...

bucatarii de nota zece localul de un 7-8

Anonim spunea...

super buna mancarea dar impartirea fumatorilor de prost facuta sunt mai multi fumatori decat nefumatori si pe noi fumatori nea trimis la wc :(

Anonim spunea...

Nu te supara, dar nu crezi ca esti un pic mai mult exagert spunand ca cei care locuiesc in Berceni asculta manele ca doar asa e zona? Invata sa fii mai diplomat, ca nu suntem toti tuciurii.

Anonim spunea...

S-a gandit cineva dintre cei ce lauda mancarea lor cat de stresanta este muzica din local pentru locatarii blocurilor din jur, mai ales blocul R12 B ? Stiti ce inseamna sa nu poti dormi din cauza ritmului sacadat care ne toaca timpanele in fiecare noapte? Chiar daca muzica este data mai incet, ritmul se aude si mai accentuat, poate datorita rezonantei cu structura blocului.
Ar fi bine sa nu mai functioneze noaptea acest local blestemat de toti locatarii blocului. Cred ca avem si noi dreptul ca toti oamenii sa putem sa ne odihnim noaptea.
Iar dimineata prin fata localului numai voma ! Halal local !

Anonim spunea...

Ce mod de evaluare a unui local?!? Conteaza oare cat de mare este o pizza sau o ciorba, cat de ieftine sunt, sau mizeria/curatenia in care se produc? Trec foarte des prin spatele acestei terase/restaurant dupa mine bodega/spelunca (deoarece au blocat aleea care permitea accesul pietonal catre bulevard) si nu imi vine sa cred ce mizerie si miros de cadavru este in dreptul acesteia. Sobolanii sunt la ei acasa … nu as trece noaptea pe acolo nici cu bicileta. Oare faina si ingredientele pentru pizza sau alte "mancaruri" sunt tinute in mediu steril?! Imi vine ffff greu sa cred ca se intampla asa. Nu as manca acolo nici daca ar fi ultima bucatica de mancare de pe planeta. Daca ma credeti subiectiv, inainte sa “mancati” acolo, dati o raita prin spatele bodegii si o sa va treaca pofta de mancare pentru mult timp. Conteaza mai mult faptul ca acel chelner va aduce mizeria aia de pizza in 3 minute, sau sanatatea d-voatra.
Nu mai vorbesc de mizeria aia de muzica, data la maxim aproape 24/24 de ore. Am fost la ziua cuiva din blocul alaturat bodegii si nu am putut sa stam cu geamul deschis din cauza bass-ului infernal al unor manele de del mai prost gust (nici macar nu erau cantece de petrecere, era o jale manelista de ultima speta). Nu inteleg cum se pot duce unii cu prietena sau sotia (sunt multi cu copii in carucioare) intr-un astfel de infern. Cum se aud oamenii aia in interior (in cazul in care au ceva de comunicat), cand afara crapa peretii blocurilor, sau doar se uita unii la alti cand ingurgiteza pitzza aia de 130 de mii. Am inteles de la prietenii mei care stau in imediata apropiere a speluncii (saracii) ca s-au facut nu zeci, ci sute de reclamatii/sesizari la Mediu, Politie, OPC si Primarie (cine are posibilitatea, poate verifica) insa fara nicun rezultat. Se pare ca perosonele implicate in aceata afacere au relatii in toate domeniile. De la primarul (care in afara de o parte a parcului de pe Vacaresti nu mai are altceva de facut) zis Piedone justitiatrul, au primit un raspuns, ca nu ar avea ce sa le faca ca aparin de nu stiu ce clan, sa se afle apoi ca ii tine in brate, dovada fiind faptul ca le-a dat aprobare sa se intinda si pe trotuarul din fata bodegii, adica pe domeniul public.
Incercati sa circulati prin fata bodegii si veti vedea mizeria din bucataria de la strarda si cum, asa zisii bucatari, stau si fumeaza in pragul usii sau spala masina “patronilor”. Credeti ca se mai spala pe maini dupa aia??
Cam in aceeasi categorie se inscrie si restaurauntul L’incontro (mai putin partea cu manele). Numai din curiozitate, ducetiva in spatele lui sa vedeti unde stau frigiderele cu ingrediente: in soare langa tomberoanele de gunoi, separete doar de un zid pe care isi fac veacul zeci de prisici.
De aici mancati voi oameni buni. Merita oare?!?

Anonim spunea...

Si eu locuiesc vis-a vis de "minunata Calabria"...o bodega imputita unde se aduna mafiotii din zona cu pitipoancele lor si petrec pe ritmuri de manele toata noaptea, terorizand vecinii blocurilor alaturate.
Multumesc celorlate persoane care au reusit sa exprime, in comentariile lor, foarte clar mizeria si tiparul consumatorului de la Calabria. Am auzit fel de fel de ipoteze, cum ar fi ca acolo se tranzactioneaza droguri si chiar arme, iar acum cativa ani chiar a fost ucis un tanar (caz concret transmis la TV).
Nu prea inteleg de ce lumea (impilicit eu) care este deranjata de zgomotul puternic nu iese in strada sa-si faca dreptate atat timp cat autoritatile nu fac nimic in acest sens?

Anonim spunea...

daca stii sa te distrezi si dansezi pe manele nu inseamna ca esti tigan. si nu mai faceti ura de rasa ca sunt si ei tot oameni fata de multi romani care se dau cultisi sunt vai de ei. si chitaristul ala e insurat da se da la toate fetele si zice ca il cheama vali. are si copil...

Anonim spunea...

mananc de 3-4 luni in fiecare saptamana in calabria si nu am avut nimic lautarii sunt super tari ii pup

Anonim spunea...

Cei care frecventeaza Calabira sa fie sanatosi, problema este disconfortul sutelor (chiar sute) de vecini care lociesc in vecinatate si nu pot dormi noaptea din cauza zgomotului creat de boxele din Calabria.

Anonim spunea...

Alta tepuita de fraierul ala ha ha ha

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Anonim spunea...

CIPRIAN TE IUBESC,TE IUBESC,TE IUBESC ESTI CEL MAI FRUMOS TIGAN DAR SI CEL MAI NESIMTIT SI DACA AI BANI DU-TE SI PUNE-TI O PLOMBA LA DINTELE DIN FATA. TE PUP SI VEI RAMANE IN INIMA MEA CHIAR DACA ESTI CASATORIT SI AI SI COPIL

Anonim spunea...

CIPRIAN DIN CALABRIA TE IUBESC CHIAR DACA ESTI CASATORIT SI AI SI COPIL. CAND AI BANI SA ITI PUI SI TU O PLOMBA LA DINTELE DIN FATA LOVE YOU FOREVER

Anonim spunea...

cand se deschide iar Calabria?ca mi-e dor sa dansez

Anonim spunea...

cand se deschide iar calabria?
stiu ca nu o sa mai fie ce a fost, dar abia astept sa mai merg acolo. sper sa nu fiu dezamagita de ce o sa fie

Anonim spunea...

Multumesc lui Dumnezeu ca s-a inchis cloaca aia. Sper sa nu o mai deschida niciodata!

Anonim spunea...

Tu multumesti ca s-a inchis, eu multumesc ca s-a redeschis si sunt aceiasi lautari, nu cum se zvonea ca vor fi dansatoare, ma bucur cum nu iti poti imagina :))

Anonim spunea...

pentru CIPRIAN care a trait cu FLORI din izvorul oltului,sa-mi spuna si mie daca este buna la pat,ca stiu ca este mare vagaboanta.apropo,cind i-ai spart casa,n-ai gasit mare lucru.doamna asistenta farmacista,spunea ca nu esti bun la pat

Anonim spunea...

CIPRIAN,care a lucrat la ALTEX,zice ca era flescaita,dar iti faceai treaba cu ia,se lauda ca a agatat-o in masina 139 si in acesi zi sa si dus la ia acasa si i-a trs-o peste tot.

Anonim spunea...

ciprian,sint vreti nr.de telefon al iei ca este amatoare,mi-e mi-a placut cum o puneai asa statea.0726348982.nu este pretentioasa,blonda niste prajituri,o sticla cu vin si te distrezi cu ia cit vrei.sta pa IZVORUL OLTULUI nr 2 ap 2 parter

Anonim spunea...

sa laudat,CIPRIAN ca i-a spart casa lu aia care venea la CALABRIA,dar aia il chema in continuare la ia.zicea ca a facut niste orgi cu ia,de sa cacat pe ia.spunea ca era de-o seama cu masa,dar cind se ducea la ia se droga inainte,ca sa o sature.

Anonim spunea...

mai este deschis calabria? de baietii care se ocupau cu linistea, stie cineva ceva???