luni, 7 ianuarie 2008

restaurant L' Incontro

L'incontro
Un local foarte stilat pentru o carciuma de cartier. Se afla pe Bulevardul Metalurgiei, destul de aproape de iesirea din Bucuresti. Mai exact doua statii de 313 de la Piata Sudului spre Turnu Magurele.

Restaurantul beneficiaza de o impartire futurista, bucataria fiind la vedere si observandu-se foarte bine din sala de mese. De aceea miroase a mancare in local, ceea ce nu e chiar atat de suparator...pentru ca probabil asta se si doreste. Pe o plasma cu diagonala destul de generoasa se pot urmari transmisiuni sportive. Acum era un meci din FA Premiere League, data trecuta cand am fost un meci de rugby din Tri Nation. Mesele si scaunelele sunt alese cu stil si se incadreaza foarte bine in decorul delimitat de geamuri de tip vitraliu. WC-ul este foarte curat si chiar elegant.
Servirea este buna, desi ospatarii nu prea au uniforma.

Azi am mancat asa : cotlet haiducesc (o bucata mare de carne fripta la gratar, care era in intregime acoperita cu bucati de sunca, ciuperci si cascaval), cartofi prajiti, salata dobrogeana, papanasi cu ciocolata (foarte mari, gustosi si calzi...si erau asezati pe o clatita imensa...care a fost de asemenea foarte buna) si o bere Becks care in acest local costa 4,2 ron.
Pretul consumatiei mele s-a ridicat la 35 ron, un pret cinstit avand in vedere cele servite si calitatea lor.

Un local pe care nu-l voi ocoli pe viitor.

Niciun comentariu: